Skip to main content

Jordmortjenester

Nå har vi også fått jordmor på Majorstua kvinneklinikk. Agnete er både jordmor og ultralydspesialist. Ewa utfører svangerskaskontroller og ammeveiledning. Velkommen!

Nå tilbyr vi også svangerskapskontroller

Vi har mulighet for å tilby deg akkurat så mange kontroller du selv ønsker. Selv om det ikke alltid er en medisinsk grunn til det, kan det å få komme til kontroll hos jordmor skape trygghet.

Sammen med vår jordmor ønsker vi å tilby helhetlig omsorg for deg i forhold til dine behov når du venter barn, samt i den viktige tiden etter barnet er født.

Du kan kontakte jordmor når som helst i løpet av svangerskapet. Kontakter du oss tidlig kan vi få en god kontinuitet og helhet i oppfølgingen gjennom hele svangerskapet. Jordmor kan henvise deg til sykehuset dersom du skulle ha behov for oppfølging utover det vi kan tilby deg.

Er du gravid og har behov for en lengre samtale med jordmor om et bestemt tema, bestiller du tjenesten «jordmorsamtale». Du kan bestille samtale med jordmor uavhengig av hvor du får svangerskapsoppfølging.

Prisliste:

  • Første svangerskapskontroll 55min (inkl. blodprøver og henvisning til tidlig- og rutine UL samt fødeplass) – 1150kr
  • Vanlig svangerskapskontroll 30min- 700kr
  • Jordmorsamtale ( spørsmål rundt fødselsangst / tilrettelegging på jobb / informasjon om svangerskapspenger / samtale før fødsel) 55min – 1150kr
  • Ammeveiledning ( hjelp og veiledning ved amming, ammeproblemer) 55min- 1150kr

Agnete Lossius

Agnete ble uteksaminert som jordmor i 1990.

Hun har lang erfaring som jordmor på Rikshospitalet innenfor svangerskaps omsorgen med fødselsforberedende kurs og samtaler med kvinner og fødselsangst.
Hun har jobbet over 30 år som jordmor i fødeavdelingen.
For 8 år siden tok hun videreutdanning i ultralyd diagnostikk for jordmødre ved Nasjonalt senter for Fostermedisin, NTNU.
Hun har videreutdanning i « Tidlig Ultralyd» ved Nasjonalt senter for fostermedisin NTNU, og sertifisert for « The 11 – 13 weeks scan» fra Fetal Medicin Foundation.

Agnete har lang erfaring og praksis med ultralyd fra fostermedisinsk senter ved OUS.
Hun utfører tidlig Ultralyd, NIPT, 2D/ 3D og 4/D ultralyd.
Agnete snakker engelsk og fransk godt.

Hun har også kurs for Jordmødre i Akupunktur ved Fødsel fra Akupunkturhøgskolen i Oslo og kan tilby modningsakupunktur .

Med bredde, erfaring og engasjement for gravide, kan hun møte mange av dine behov.

Ewa Fidelus

Ewa ble uteksaminert som jordmor i 1996. Hun er opprinnelig fra Polen. Hun har over 20 års yrkeserfaring fra forskjellige sykehus (Aker sykehus, ABC-klinikken, Rikshospitalet og som kommunejordmor) og brenner for individuell og tilpasset oppfølging under svangerskap, fødsel og barseltid.

Hun har et spesielt engasjement for god og riktig oppfølging under svangerskapet, noe som inkluderer forberedelse til fødsel, amming, barseltid og omsorgen for det nyfødte barnet.  Hun har fulgt flere hundre gravide gjennom svangerskap og fødsler og kan tilby en trygg og faglig sterk oppfølging av deg under svangerskapet ditt.