Skip to main content

Hud- og skjønnhetspleie

Ansiktsbehandling

En klassisk hudpleie tilpasset din hudtype vil bevare hudens naturlige glød og tilføre fukt.

Voksing/hårfjerning

Fjerner hår skånsomt enten i ansikt eller på kropp.

Vipper og bryn

Vi tilbyr farging og forming, vippeløft og brynslaminering.

Negler

Vår flinke negledesigner skaper delikat og unik negledesign.

Fotpleie

Fotbehandling som inkluderer fotbad, fjerning av hard hud og stell av negler/neglbånd.

Veldig hyggelig besøk hos Henriette i dag. Perfekt utført pedikyr, veldig fornøyd! Anbefales!

Beate Hjelm

Henriette Jørgensen

Henriette er utdannet ved Hudpleieakademiet i Oslo i 2014/15 og har jobbet i flere år med forskjellige massasjeteknikker (herunder gravid-massasje), hudpleie, voksing og bryn. Hun har både drevet eget selvstendig foretak, og jobbet i store og velkjente klinikker i byen.
Henriette er opptatt av skjønnhet og velvære, både privat og på jobb, og ønsker å gi deg en best mulig opplevelse med et best mulig resultat.

Hun har også jobbet som helsesekretær flere steder, så du kan fort møte på henne dersom du skal ta en blodprøve før time med gynekolog.

Maja Fidelus

Hallo! Jeg er Maja, en lidenskapelig og dyktig negletekniker, dedikert til å skape delikate og unike negledesign. For meg er negler en form for selvuttrykk. Skreddersydd for hver enkelt kundes preferanser og unike stil. Som negletekniker prioriterer jeg kvaliteten på arbeidet mitt fremfor alt annet. Jeg bruker kun topp-av-the-line negleprodukter for å sikre sikkerheten og trivselen til mine kunder.

Min oppmerksomhet på detaljer sikrer at hvert negledesign etterlater kundene mine begeistret over resultatene.
Når jeg forstår at hver klient er unik, tar jeg meg alltid tid til å lytte til deres ideer og preferanser. Det gir meg enorm glede å se smilene på mine kunders ansikter når de drar med vakkert velstelte negler.

Bli med meg for en negleforvandling: Hvis du ønsker å forvandle neglene dine eller søker en negletekniker som kan hjelpe deg å vokse sterke naturlige negler, vil jeg gjerne ønske deg velkommen til salongen min. Trenger du inspirasjon; kan du sjekke ut @nailsssbymaja på Instagram.