Priser

Ordinær pris på timer hos oss koster 1350 kr (med unntak spesielle tilbud og spesialtimer). Du betaler kun ekstra for prevensjonsmiddel, USB/bilder eller hvis det er brukt ekstra materiell.

20% rabatt på første time

Alle nye pasienter får 20% rabatt på sin første time* hos oss! Når du bestiller velger du “ja” på spørsmålet om du er ny pasient. *Gjelder ikke 3D og 4D ultralyd og spesialtimer.

Timebestilling

Timen bestiller du enkelt på nett. Her har du også mulighet til å skrive litt om hva du ønsker hjelp til eller annen viktig informasjon. Hva du ønsker å bruke timen til er opp til deg.

Du trenger ikke lage en bruker eller registrere deg for å bestille time på nett. Du kan enkelt avbestille eller endre timen din via linken du får i bekreftelsesmeldingen når du bestiller time. Se nederst på siden for avbestillingsregler.

Konsultasjon, fra 1350kr

En konsultasjon kan gjelde gynekologiske undersøkelser, celleprøver, testing for kjønnssykdommer,  utredning, veiledning, overgangsplager, graviditet, menstruasjonsforstyrrelser, prevensjon med mer. Hva timen gjelder avhenger av deg og ditt behov.

Les mer om hva en gynekolog kan hjelpe deg med her.

Du kan for eksempel kombinere gynekologisk undersøkelse, celleprøve og innsett av spiral under en og samme time.

Ved noen undersøkelser kan materielllkostnad (195 kr) forekomme.

Ultralyd for gravide, fra 1350kr

Alle ultralydundersøkelser inkluderer medisinsk gjennomgang av fosteret (avhengig av fosterets alder). Vi utfører ultralyd fra uke 5-6. 3D ultralyd anbefales mellom uke 24-35.
Prisen er er den samme for 2D, 3D og 4D ultralyd.

  • Digital link med bilder/videoer: kr. 120
  • Printet foto: kr. 50/stk

Ultralyd av tvillinger krever lenger tid og du bør derfor bestille to timer etter hverandre. Prisen for dobbeltime med tvillinger er kr. 2160,-.

OBS! Det er ikke 20% på 3D og 4D ultralyd.

Spiraler og P-stav, fra 810kr

Du kan kjøpe hormon/kobberspiral og p-stav hos oss uten å måtte gå innom apoteket. Prisen kommer i tillegg til konsultasjon. Vi selger spiraler og p-staver til utsalgspris.
Varighet varierer fra 3-5 år, avhengig av type

  • Mirena: 1374 kr
  • Kyleena: 1311 kr
  • Jaydess: 1210 kr
  • Nova-T kobberspiral: 810 kr
  • Nexplanon P-stav: 1310 kr

Vi anbefaler at du bestiller time for innsett av spiral på slutten av menstruasjonen. Dette kan gjøre innsett enklere både for deg og lege da livmorhalsen er litt mer åpen.

Det er viktig å ha testet for kjønnssykdommer på forhånd. I tillegg anbefaler vi at du tar smertestillende (ibux og paracet) en time før.

Studentpris, fra 950kr

Fulltidsstudenter kan få enkle gynekologiske undersøkelser (undersøkelse, ultralyd av eggstokker og livmor og celleprøve) til 950 kr.
Alle andre undersøkelser 10% rabatt.

Gyldig studentbevis må fremvises, og tilbudet gjelder kun fulltidsstudenter.

Resepter uten time, fra 250kr

For klinikkens eksisterende pasienter kan man få fornyelse av resepter etter legens vurdering uten at du trenger å booke time. For eksempel ved kroniske tilstander som allerede er undersøkt eller tilbakevendende problematikk. Vi skriver dessverre ikke ut resepter til pasienter som ikke har vært inne til konsultasjon hos oss før.

Ta kontakt før du vipser.

Vippsnummeret til Majorstua Kvinneklinikk er: 63691

Spesialtimer: Kontrastundersøkelse av eggledere, fra 3950kr

Vi tilbyr undersøkelse av eggledere og livmorhule med kontrastvæske og ultralyd. Denne undersøkelsen gjøres ofte for å se om man har trange eller tette eggledere, og kan gjøres ved behov etter en fertilitetsutredning.

I første omgang tilbys dette på mandager fra og med januar 2022 med Dr. Anne Lind mellom kl. 17:00-18:00. Bestill time med Dr. Anne Lind i dette tidsrommet og skriv at du ønsker kontrastundersøkelse.

Undersøkelsen gjøres etter fullført menstruasjon og før eggløsning, mellom 6. og 11. syklusdag.

OBS! Rabatter gjelder ikke spesialtimer.

Spesialtimer: NIPT-test, fra 7300kr

Vi tilbyr NIPT-test. Les mer om hvordan du bestiller NIPT og hva du må gjøre før du bestiller.

OBS! Rabatter gjelder ikke spesialtimer.

Spesialtimer: Infertilitetsutredning, fra 1350kr

Infertilitetsutredning for enslige er kr 1350 og par er kr 2600,-. Under en fertilitetsutredning skal du ikke gå på p-piller, og det bør ha gått minst 3 måneder siden du sluttet på det.