Skip to main content

Massasje

Våre behandlinger er skreddersydd for å løse muskelspenninger, forbedre sirkulasjonen og gjenopprette kroppens naturlige balanse. La stress og spenninger smelte bort hos våre erfarne terapeuter.

Behandlinger og priser

Alle bookinger kan avbestilles inntil 24 timer før avtalt time.

Klassisk massasje

Klassisk massasje er en av de mest populære og grunnleggende formene for massasjebehandling. La stresset smelte bort mens musklene dine nyter oppmerksomheten de fortjener. Klassisk massasje løsner opp stramme muskler, forbedrer sirkulasjon, gir deg fornyet energi og en følelse av total avslapning.

30 minutter 750kr | 60 minutter 1250kr | Pakke m/fire massasjer 4000kr

Aromamassasje

Aromamassasje

Aromamassasje er en massasjebehandling som kombinerer de terapeutiske fordelene av massasje med bruk av eteriske oljer. Perfekt for å lindre muskelverk og dempe stressrelaterte plager. Behandlingen inkluderer massasje for ansikt, fot, legg, rygg, nakke, og valgfritt hofte og lår, eventuelt også armer og hender hvis ønskelig.

75 minutter 1250kr | Pakke m/fire massasjer 4000kr

Dypvevsmassasje

Dypvevsmassasje

Dypvevsmassasje er en massasjeteknikk som fokuserer på å nå de dypere lagene av musklene og bindevevet for å løse opp spenninger og redusere kronisk muskelsmerte. Denne massasjemetoden bruker intensivt trykk og langsomme bevegelser for å målrette spesifikke områder av kroppen der det er dyptliggende spenninger eller stramme muskler.

60 minutter 1250kr | Pakke m/fire massasjer 4000kr

Gravidmassasje

Gravidmassasje

Denne behandlingen er skreddersydd for den gravide. Fokuset er å løse opp spenninger i rygg, nakke, hofteparti, legger og føtter. Dette øker blodgjennomstrømmingen, reduserer stress og gir mindre hevelser. Massasje er trygt etter første trimester.

60 minutter 1250kr | Pakke m/fire massasjer 4000kr

Massasjepakke

Massasjepakke

Vi tilbyr også en massasjepakke hvor du kan kombinere fire ulike behandlinger i en pakke til en god pris. Med denne sparer du tilsammen 1000kr.

Pakke m/fire massasjer 4000kr

Massasje har flere helsefordeler

Stressreduksjon: Massasje kan bidra til å senke nivåene av stresshormoner og fremme avslapning.

Lindring av muskelspenninger: Massasje løser opp stramme muskler, reduserer knuter og øker fleksibiliteten.

Forbedret blodsirkulasjon: Massasje øker blodgjennomstrømningen, som kan bidra til bedre oksygentilførsel og fjerning av avfallsstoffer fra musklene.

Smertelindring: Massasje kan redusere smerte ved å påvirke nervesystemet og frigjøre endorfiner, kroppens naturlige smertelindrende stoffer.

Forbedret søvnkvalitet: Avslappende massasje kan bidra til bedre søvn ved å redusere stress og angst.

Økt fleksibilitet og bevegelighet: Gjennom strekk og manipulasjon av musklene kan massasje forbedre leddets bevegelighet og øke kroppens fleksibilitet.

Forbedret mentalt velvære: Massasje har en positiv effekt på mental helse ved å redusere angst og depresjon og forbedre generelt humør.

Lymfedrenasje: Enkelte massasjeteknikker kan hjelpe med lymfedrenasje, som bidrar til å fjerne giftstoffer fra kroppen.

Er du usikker på hvilken behandling som passer best for deg? Da er det bare å ta kontakt med oss, så hjelper en av våre erfarne terapeuter deg!

Våre terapeuter

Mari-Helene Hvalbye

Trenger du massasje? Da er du hjertelig velkommen hos meg. Jeg har utdannelse massør ved Akselsons og har lang erfaring fra bedriftsmassasje, jobb på klinikk, gravidemassasje og jobber nå på Vestkantbadet.

Hilde Fossgård

Hilde er vår aromaterapeut på lørdager. Hun har lang erfaring med massasje for gravide, fra hun fikk sin første utdannelse i faget i 1995, ved Norsk Institutt for fytoterapi og aromaterapi.

Artikler

massasje kan hjelpe med bekkenleddsmerterMajorstua kvinneklinikkMassasje
16. november 2023

Hvordan massasje kan hjelpe med bekkenleddsmerter

Å leve med bekkenleddsmerter kan være utfordrende. Det påvirker dagliglivet på mange måter, inkludert hvordan man beveger seg, sover, og selv de enkleste daglige aktiviteter. Men det er forslag til…
Majorstua kvinneklinikkMassasje
11. september 2023

Aromaterapi

Aromaterapi i form av kropps- og ansiktsmassasje ble utviklet rundt 1945 av Marguerite Maury, en kosmetolog og biokjemiker fra Østerrike. Hun skapte en massasje basert på de gamle orientalske systemer,…
massasje under graviditetenMajorstua kvinneklinikkMassasje
25. august 2023

Fordelene med massasje under graviditeten

Har du noen gang lurt på hvorfor gravide kvinner over hele verden velger å få regelmessige massasjer? Massasje er mer enn bare en luksuriøs bortskjemming. Ifølge American Pregnancy Association kan…