Om oss

Vi er en liten privat klinikk sentralt på Majorstuen i Oslo. På Majorstua kvinneklinikk treffer du erfarne og dyktige spesialister som ønsker å gi deg den beste servicen.

Profesjonalitet

Pasienten i sentrum

Kvinnehelse

Vi setter pasienten i fokus og kan tilby deg trygghet og omsorg når du er hos oss. Vi har satset på det mest moderne utstyret tilgjengelig på markedet slik at du skal få den beste opplevelsen.

Dr. Anne Lind

Anne ble uteksaminert som lege i 2005. Hun har spesialisert seg innenfor gynekologi og fødselshjelp ved Akershus universitetssykehus, og ved sykehuset i Telemark og i Mo i Rana. Siden 2016 har hun jobbet i privat praksis og etterhvert utviklet bred erfaring innenfor de fleste kvinnesykdommer.

Anne kan bistå i gynekologiske problemstillinger, enten du trenger årlig kontroll med celleprøve, innsetting/uttak/sjekk av spiral, prevensjonsveiledning, trenger utredning, generell veiledning, har overgangsplager, har et barneønske og for det som du lurer på . Hun tilbyr ultralyd i alle stadier under graviditeten. Anne interesserer seg også mye for 3D ultralyd.

Dr. Peter Molnar

Peter er en ungarsk gyn-lege med erfaring fra fostermedisin. Han har mer enn 20 års erfaring i Norge, både privat og offentlig. Han var den første som startet med 3D undersøkelse i privat praksis i Norge (allerede i 1998). Han studerte 3D ultralyddiagnostikk hos dr. Kratochwill (han som oppfant 3D-metoden) ved Universitetet i Wien. Deretter studerte han og jobbet på Kings College Hospital under ledelse av Professor Kypros Nicolaides, som er leder for FMF (Verdens organisasjon for fostermedisin).

Peter snakker både norsk, engelsk og ungarsk. Du finner Dr. Peter Molnar på flere klinikker i Oslo, men han jobber her hos oss mandag, tirsdag, onsdag og fredag.