Skip to main content

Om oss

Vi er en helprivat klinikk på Majorstuen i Oslo. På Majorstua kvinneklinikk treffer du erfarne og dyktige spesialister og terapeuter som ønsker å gi deg den beste servicen.

Profesjonalitet

Pasienten i sentrum

Kvinnehelse

Vi setter pasienten i fokus og kan tilby deg trygghet og omsorg når du er hos oss. Vi har satset på det mest moderne utstyret tilgjengelig på markedet slik at du skal få den beste opplevelsen.

Dr. Anne Lind

Anne ble uteksaminert som lege i 2005. Hun har spesialisert seg innenfor gynekologi og fødselshjelp ved Akershus universitetssykehus, og ved sykehuset i Telemark og i Mo i Rana. Siden 2016 har hun jobbet i privat praksis og etterhvert utviklet bred erfaring innenfor de fleste kvinnesykdommer.

Anne kan bistå i gynekologiske problemstillinger, enten du trenger årlig kontroll med celleprøve, innsetting/uttak/sjekk av spiral, prevensjonsveiledning, trenger utredning, generell veiledning, har overgangsplager, har et barneønske og for det som du lurer på . Hun tilbyr ultralyd i alle stadier under graviditeten. Anne interesserer seg også mye for 3D ultralyd.

Dr. Peter Molnar

Peter er en ungarsk gyn-lege med erfaring fra fostermedisin. Han har mer enn 20 års erfaring i Norge, både privat og offentlig. Han var den første som startet med 3D undersøkelse i privat praksis i Norge (allerede i 1998). Han studerte 3D ultralyddiagnostikk hos dr. Kratochwill (han som oppfant 3D-metoden) ved Universitetet i Wien. Deretter studerte han og jobbet på Kings College Hospital under ledelse av Professor Kypros Nicolaides, som er leder for FMF (Verdens organisasjon for fostermedisin).

Peter snakker både norsk, engelsk og ungarsk.

Dr. Desi Vasileva

Dr. Desi Vasileva er spesialist i gynekologi og fødselshjelp med over 20 års erfaring som gynekolog. Hun er opprinnelig fra Sofia, Bulgaria. Dr. Desi har jobbet innen flere fagfelt der hun har bred erfaring innen graviditetsoppfølging , ultralyd, NIPT tester, preeklampsi screening, dopplerundersøkelse og vurdering av fosterets tilstand i 3. trimester. Hun er utdannet og sertifisert via Fetal Medicine Foundation, London.

Dr. Desi har har lang erfaring når det gjelder undersøkelse, utredning og behandling av alle tilstander og sykdommer i alle faser av kvinnelivet – fra reproduktiv alder til overgangsalder. Dr. Desi har også jobbet i 5 år med celleforandringer på en fagspesialklinikk i Sofia. Hun er lidenskapelig opptatt av å holde seg oppdatert faglig, er kunnskapsrik og svært engasjert i sitt fag.

Dr. Arokiarani Jesuraja

Mitt navn er Arokiarani Jesuraja, jeg bruker kun Rani. Snakker flytende norsk, engelsk og tamilsk. Jobbet som gynekolog i 15 år.
Tok min spesialist utdannelse på Ahus, deretter har jeg jobbet som gynekolog på Ringerike -, og Drammen sykehus og har vært privat praktiserende gynekolog hos en Allmennlege på deltid.
Gjennom årene mine som gynekolog, har jeg brukt mye av tiden min på frivillig arbeid hos Norsk tamilsk helseorganisasjon. Der har jeg blant annet jobbet med et livmorhalsprosjekt, som er et samarbeid med kreftforeningen.
Jeg kan bistå med undersøkelse av gravide og alle gynekologiske problemstillinger.

Dr. Gabor Bunford

Dr Gabor Bunford er spesialist i gynekologi og fødselshjelp og har jobbet som overlege ved Ringerike sykehus i over 25 år. Han har bred erfaring med mange problemstillinger innen kvinnehelse/kvinnesykdommer og fødselshjelp.

Mari-Helene Hvalbye

Trenger du massasje? Da er du hjertelig velkommen hos meg. Jeg har utdannelse massør ved Akselsons og har lang erfaring fra bedriftsmassasje, jobb på klinikk, gravidemassasje og jobber nå på Vestkantbadet. Som terapeut er målet å gi en skreddersydd behandling til din kropp og tilrettelegge for optimal helse. Regelmessig massasje er en investering i egen kropp og kan behandle plager relatert til spenninger i muskler og bløtvev. Massasje senker stress, øker serotonin, dopamin, endorfiner og bidrar til en velbehag i kroppen

Hilde Fossgård

Hilde er vår aromaterapeut på lørdager. Hun har lang erfaring med massasje for gravide, fra hun fikk sin første utdannelse i faget i 1995, ved Norsk Institutt for fytoterapi og aromaterapi.

En massasjetime gir dyp avspenning. Massasjen lindrer både fysisk og psykisk tretthet og den demper uro. Mykgjørende massasje løser opp spenninger i muskulaturen, og oljene virker nærende og oppstrammende på huden. I en periode av livet med store omveltninger, i tillegg til hormonelle endringer, gjør det godt å lande i en massasjetime. Behandlingen gis valgfritt med trygge eteriske oljer eller med duftfrie basisoljer. En 75 min massasje inkluderer ansiktsmassasje, fot-/leggmassasje, rygg- /nakkemassasje, valgfritt hofter og lår, og hvis ønskelig, lett mavestykning, armer og hender. Med aromaterapi ivaretar du deg selv med naturlige oljer av høy kvalitet – et feelgood-tiltak i hverdagen. Velkommen!

Uzma Dar

Uzma har studert i Oslo og ble uteksaminert som lege i 2021. Hun har fullført turnus ved Akershus universitetssykehus. Hennes profesjonelle lidenskap og nysgjerrighet for allmennmedisin har blomstret frem gjennom årene, drevet av et ønske om å gi helhetlig omsorg og tilby individbasert behandling og hjelp til pasientene sine.

Hun kan blant annet bistå i allmennmedisinske problemstillinger, enten du trenger en årlig helsesjekk, første svangerskapskontroll, vaksinasjoner, rådgivning om livsstilsendringer, trenger utredning og behandling av kroniske sykdommer som diabetes eller hypertensjon, har behov for veiledning om psykisk helse, eller har spørsmål om kosthold og ernæring. Hun tilbyr helsefremmende tjenester som blodtrykksmåling, blodprøver, og screening for ulike sykdommer.

Uzma har som mål å gi en tett oppfølging under utredning og behandling for at pasientene hennes skal føle seg ivaretatt. Hun legger vekt på å etablere et tillitsfullt forhold og å lytte nøye til pasientenes behov og bekymringer, slik at de føler seg trygge og involverte i sin egen helsetilstand. Med en omsorgsfull tilnærming og fokus på pasientens velvære, ønsker hun en grundig oppfølging gjennom hele behandlingsprosessen.