Skip to main content

Om oss

Vi er en helprivat klinikk på Majorstuen i Oslo. På Majorstua kvinneklinikk treffer du erfarne og dyktige spesialister og terapeuter som ønsker å gi deg den beste servicen.

Profesjonalitet

Pasienten i sentrum

Kvinnehelse

Vi setter pasienten i fokus og kan tilby deg trygghet og omsorg når du er hos oss. Vi har satset på det mest moderne utstyret tilgjengelig på markedet slik at du skal få den beste opplevelsen.

Dr. Anne Lind

Anne ble uteksaminert som lege i 2005. Hun har spesialisert seg innenfor gynekologi og fødselshjelp ved Akershus universitetssykehus, og ved sykehuset i Telemark og i Mo i Rana. Siden 2016 har hun jobbet i privat praksis og etterhvert utviklet bred erfaring innenfor de fleste kvinnesykdommer.

Anne kan bistå i gynekologiske problemstillinger, enten du trenger årlig kontroll med celleprøve, innsetting/uttak/sjekk av spiral, prevensjonsveiledning, trenger utredning, generell veiledning, har overgangsplager, har et barneønske og for det som du lurer på . Hun tilbyr ultralyd i alle stadier under graviditeten. Anne interesserer seg også mye for 3D ultralyd.

Dr. Peter Molnar

Peter er en ungarsk gyn-lege med erfaring fra fostermedisin. Han har mer enn 20 års erfaring i Norge, både privat og offentlig. Han var den første som startet med 3D undersøkelse i privat praksis i Norge (allerede i 1998). Han studerte 3D ultralyddiagnostikk hos dr. Kratochwill (han som oppfant 3D-metoden) ved Universitetet i Wien. Deretter studerte han og jobbet på Kings College Hospital under ledelse av Professor Kypros Nicolaides, som er leder for FMF (Verdens organisasjon for fostermedisin).

Peter snakker både norsk, engelsk og ungarsk.

Dr. Desi Vasileva

Dr. Desi Vasileva er spesialist i gynekologi og fødselshjelp med over 20 års erfaring som gynekolog. Hun er opprinnelig fra Sofia, Bulgaria. Dr. Desi har jobbet innen flere fagfelt der hun har bred erfaring innen graviditetsoppfølging , ultralyd, NIPT tester, preeklampsi screening, dopplerundersøkelse og vurdering av fosterets tilstand i 3. trimester. Hun er utdannet og sertifisert via Fetal Medicine Foundation, London.

Dr. Desi har har lang erfaring når det gjelder undersøkelse, utredning og behandling av alle tilstander og sykdommer i alle faser av kvinnelivet – fra reproduktiv alder til overgangsalder. Dr. Desi har også jobbet i 5 år med celleforandringer på en fagspesialklinikk i Sofia. Hun er lidenskapelig opptatt av å holde seg oppdatert faglig, er kunnskapsrik og svært engasjert i sitt fag.

Agnete Lossius

Agnete ble uteksaminert som jordmor i 1990.

Hun har lang erfaring som jordmor på Rikshospitalet innenfor svangerskaps omsorgen med fødselsforberedende kurs og samtaler med kvinner og fødselsangst.
Hun har jobbet over 30 år som jordmor i fødeavdelingen.
For 8 år siden tok hun videreutdanning i ultralyd diagnostikk for jordmødre ved Nasjonalt senter for Fostermedisin, NTNU.
Hun har videreutdanning i « Tidlig Ultralyd» ved Nasjonalt senter for fostermedisin NTNU, og sertifisert for « The 11 – 13 weeks scan» fra Fetal Medicin Foundation.

Agnete har lang erfaring og praksis med ultralyd fra fostermedisinsk senter ved OUS.
Hun utfører tidlig Ultralyd, NIPT, 2D/ 3D og 4/D ultralyd.
Agnete snakker engelsk og fransk godt.

Hun har også kurs for Jordmødre i Akupunktur ved Fødsel fra Akupunkturhøgskolen i Oslo og kan tilby modningsakupunktur .

Med bredde, erfaring og engasjement for gravide, kan hun møte mange av dine behov.

Ewa Fidelus

Ewa ble uteksaminert som jordmor i 1996. Hun er opprinnelig fra Polen. Hun har over 20 års yrkeserfaring fra forskjellige sykehus (Aker sykehus, ABC-klinikken, Rikshospitalet og som kommunejordmor) og brenner for individuell og tilpasset oppfølging under svangerskap, fødsel og barseltid.

Hun har et spesielt engasjement for god og riktig oppfølging under svangerskapet, noe som inkluderer forberedelse til fødsel, amming, barseltid og omsorgen for det nyfødte barnet.  Hun har fulgt flere hundre gravide gjennom svangerskap og fødsler og kan tilby en trygg og faglig sterk oppfølging av deg under svangerskapet ditt.

Henriette Jørgensen

Henriette er utdannet ved Hudpleieakademiet i Oslo i 2014/15 og har jobbet i flere år med forskjellige massasjeteknikker (herunder gravid-massasje), hudpleie, voksing og bryn. Hun har både drevet eget selvstendig foretak, og jobbet i store og velkjente klinikker i byen.
Henriette er opptatt av skjønnhet og velvære, både privat og på jobb, og ønsker å gi deg en best mulig opplevelse med et best mulig resultat.

Hun har også jobbet som helsesekretær flere steder, så du kan fort møte på henne dersom du skal ta en blodprøve før time med gynekolog.

Kari Wettermark

Kari har en bachelor i akupunktur, grunnfag i medisin, fordypning i anatomi og fysiologi og sykdomslære. Hun er også utdannet muskel og massasjeterapeut, og anbefaler ofte kombinasjon av massasje og akupunktur. Hun er medlem i akupunkturforeningen og sitter i etter -og videreutdanningskomiteen i Akupunkturforeningen. Hun har stor interesse for kvinnehelse i tillegg til smertebehandling, muskel og skjelettplager og kan hjelpe deg med. Kari holder seg faglig oppdatert, slik at du kan være trygg på at du får den beste behandlingen. Hun benytter klassisk akupunktur, Dr. Tan (balanserende akupunktur), skalleakupunktur og øreakupunktur.

-Smertebehandling (Balanserende metode)
-Muskel-og skjelettplager
-Infertilitet
-Modningsakupunktur / fødselsforberedende
-svangerskapsplager (kvalme, halsbrann, bekkenplager)
-Overgangsplager
-Utmattet het/ fatique
-Kosmetisk akupunktur og arr behandling
-Migrene/ hodepine
-Stressrelaterte plager
-Søvnproblemer
-Allergi

Mari-Helene Hvalbye

Trenger du massasje? Da er du hjertelig velkommen hos meg. Jeg har utdannelse massør ved Akselsons og har lang erfaring fra bedriftsmassasje, jobb på klinikk, gravidemassasje og jobber nå på Vestkantbadet. Som terapeut er målet å gi en skreddersydd behandling til din kropp og tilrettelegge for optimal helse. Regelmessig massasje er en investering i egen kropp og kan behandle plager relatert til spenninger i muskler og bløtvev. Massasje senker stress, øker serotonin, dopamin, endorfiner og bidrar til en velbehag i kroppen

Hilde Fossgård

Hilde er vår aromaterapeut på lørdager. Hun har lang erfaring med massasje for gravide, fra hun fikk sin første utdannelse i faget i 1995, ved Norsk Institutt for fytoterapi og aromaterapi.

En massasjetime gir dyp avspenning. Massasjen lindrer både fysisk og psykisk tretthet og den demper uro. Mykgjørende massasje løser opp spenninger i muskulaturen, og oljene virker nærende og oppstrammende på huden. I en periode av livet med store omveltninger, i tillegg til hormonelle endringer, gjør det godt å lande i en massasjetime. Behandlingen gis valgfritt med trygge eteriske oljer eller med duftfrie basisoljer. En 75 min massasje inkluderer ansiktsmassasje, fot-/leggmassasje, rygg- /nakkemassasje, valgfritt hofter og lår, og hvis ønskelig, lett mavestykning, armer og hender. Med aromaterapi ivaretar du deg selv med naturlige oljer av høy kvalitet – et feelgood-tiltak i hverdagen. Velkommen!

Maja Fidelus

Hallo! Jeg er Maja, en lidenskapelig og dyktig negletekniker, dedikert til å skape delikate og unike negledesign. For meg er negler en form for selvuttrykk. Skreddersydd for hver enkelt kundes preferanser og unike stil. Som negletekniker prioriterer jeg kvaliteten på arbeidet mitt fremfor alt annet. Jeg bruker kun topp-av-the-line negleprodukter for å sikre sikkerheten og trivselen til mine kunder.

Min oppmerksomhet på detaljer sikrer at hvert negledesign etterlater kundene mine begeistret over resultatene.
Når jeg forstår at hver klient er unik, tar jeg meg alltid tid til å lytte til deres ideer og preferanser. Det gir meg enorm glede å se smilene på mine kunders ansikter når de drar med vakkert velstelte negler.

Bli med meg for en negleforvandling: Hvis du ønsker å forvandle neglene dine eller søker en negletekniker som kan hjelpe deg å vokse sterke naturlige negler, vil jeg gjerne ønske deg velkommen til salongen min. Trenger du inspirasjon; kan du sjekke ut @nailsssbymaja på Instagram.