Skip to main content

Aromaterapi

Aromaterapi i form av kropps- og ansiktsmassasje ble utviklet rundt 1945 av Marguerite Maury, en kosmetolog og biokjemiker fra Østerrike.

Hun skapte en massasje basert på de gamle orientalske systemer, og med elementer fra bindevevsmassasje, lymfedrenasje og klassisk massasje. Massasjeoljen består av to eller tre ulike vegetabilske oljer som for eksempel jojoba, mandel, aprikoskjerne, ferskenkjerne, agurkurt med flere. Disse er nær opp mot duftfrie, men ønsker man en aromatisk oljeblanding tilsetter aromaterapeuten 1-4 typer essensielle oljer, og en tilpasset ansiktsoljeblanding. De essensielle oljene består av organiske stoffer som utvinnes fra blader, frukter og skall, stengler, røtter, nåler, bark og skudd. Ekte essensielle oljer er eteriske, som betyr «klar, flyktig og overjordisk».

En 75 min massasjetime vil tilpasses individuelt, og vil valgfritt inkludere massasje av føtter, ben, hofter og rygg, nakke, décolleté med ansiktsmassasje.

Aromaterapi som massasjeform er en helsebringende og dyptvirkende massasjetime. Denne avstressende massasjen oppleves ofte som en behagelig, dempet sanseopplevelse.

Har du spørsmål er du hjertelig velkommen til å kontakte oss her eller sende en e-post til post@majorstuakvinneklinikk.no

Velkommen til en hyggelig og profesjonell helsetjeneste!

Leave a Reply