Skip to main content

Bekkenleddsmerter

«Bekkenleddsmerter» er begrepet som brukes når den gravide opplever bekkenleddssmertene som et problem i hverdagen bestående av gangvansker og smerter lokalisert over bekkenleddene. 15 prosent av norske gravide kvinner rapporterer å ha bekkenleddsmerter i siste del av svangerskapet. Bekkenleddsmerter er den hyppigste årsaken til sykemelding i svangerskapet. (nhi)

Mange har god nytte av akupunktur ved bekkenleddsmerter. Akupunktur er en medikamentellfri behandling, og er helt ufarlig så lenge den utføres av en kvalifisert akupunktør.
I tillegg kan kombinasjonen akupunktur og massasjeterapi ha en god effekt, vår akupunktør er også utdannet muskel og massasjeterapeut, og hun tilbyr kombinasjonstimer med akupunktur og massasje.

Her på Majorstua kvinneklinikk har vår akupunktør Kari Dybvadskog Wettermark lang erfaring med behandling av gravide og bekkenløsning.

Hun har en Bachelor i akupunktur og er medlem i Akupunkturforeningen. I tillegg er hun utdannet muskel og massasjeterapeut fra IFH.

Har du spørsmål er du hjertelig velkommen til å kontakte oss her eller sende en e-post til post@majorstuakvinneklinikk.no

Velkommen til en hyggelig og profesjonell helsetjeneste!

Leave a Reply