Skip to main content

Trenger du ny glød?

En sliten og matt hudtone er noe mange av oss opplever fra tid til annen. Stress, søvnmangel, dårlig kosthold og andre faktorer kan alle bidra til å gjøre huden vår trett og livløs. Heldigvis finnes det i dag en rekke kosmetiske behandlinger som kan gi huden din den etterlengtede friske gløden tilbake. Fra ansiktsbehandlinger til avanserte estetiske prosedyrer, har du flere alternativer å velge mellom for å ferske opp huden og få den til å skinne.

Når huden vår blir sliten og mangler glød, kan kosmetiske behandlinger være en effektiv løsning for å ferske den opp. Våre kosmetiske behandlinger som Microneedling og Mesoterapi kan hjelpe til med å forbedre hudens tekstur, tone og glød. Det er viktig å oppsøke en kvalifisert hudpleier eller dermatolog som kan veilede deg til den behandlingen som passer best for din hudtype og behov. Husk også å opprettholde en sunn livsstil med riktig hudpleierutine, et balansert kosthold og tilstrekkelig søvn for å oppnå og bevare en frisk og strålende hud.

Filler og rynkebahandling tilbyr også forskjellige fordeler og kan hjelpe med å forbedre ulike hudproblemer.
Rynkebehanling ved bruk av muskelavslappende midler kan brukes hovedsakelig for å redusere utseendet på fine linjer og rynker, spesielt i områder som pannen, mellom øyenbrynene og rundt øynene. Den virker ved å midlertidig lamme musklene under huden, noe som reduserer muskelaktiviteten og gir en glattere og mer avslappet hudoverflate. Resultatene varer vanligvis i flere måneder før behandlingen må gjentas.

Fillere også kjent som dermal fillere, er substanser som injiseres under huden for å fylle ut linjer, rynker og volumtap. Vanlige områder som behandles med fillere inkluderer leppene, kinnene, nasolabialfoldene (smilerynker) og hakepartiet. Fillere kan også brukes til å gjenopprette tap av volum i ansiktet som oppstår med aldring. fillere vi bruker nå inkluderer hyaluronsyre. Resultatene av fillerbehandlinger varierer, men de varer vanligvis flere måneder til et år.

Vi ønsker å tilby deg en gratis konsultasjon, så ikke nøl med å ta kontakt for å avtale en tid som passer for deg og finne hvilke kosmetiske behandlinger som passer best for deg.

Har du spørsmål er du hjertelig velkommen til å kontakte oss her eller sende en e-post til post@majorstuakvinneklinikk.no

Velkommen til en hyggelig og profesjonell helsetjeneste!

Leave a Reply