Skip to main content

Allerede i November 2020 åpner Majorstua kvinneklinikk sentralt på Majorstuen. Alle timene hos oss har enkel fastpris, og du vil alltid få time med en erfaren og dyktig gynekolog. Ønsker du å gå til den samme legen velger du dette selv når du bestiller. Vi ønsker at du skal føle deg ivaretatt og respektert i møtet med oss på Majorstua kvinneklinikk.

Hvis du abonnerer på nyhetsbrevet vårt før uke 44 er du med i trekningen av en gratis konsultasjon. Vinneren kan velge mellom en standard gynekologisk undersøkelse (enkel gynekologisk undersøkelse, celleprøve av livmorhalsen og ultralyd av livmor og eggstokker) eller en 2D, 3D, 4D ultralyd for gravide.

Det viktigste for oss er at pasienten er i sentrum. Respekt, nærhet og profesjonalitet er prinsipper vi følger. Vi vet at tilgjengelighet, pålitelighet og kontinuitet er viktig for deg. Derfor er det viktig for oss at det er enkelt å bestille, samtidig som at du kan du velge legen du ønsker. Timebestilling, endring av time og avbestilling er enkelt. Du trenger ikke registrere deg for å bestille time og klinikken er hel-privat, og du trenger derfor ikke henvisning for å få time hos oss.

Alle gravide er velkomne på ultralyd hos oss. Vi tilbyr 2D, 3D og 4D ultralyd. Ultralydtimene blir utført av gynekolog og fostermedisiner. Alle legene hos oss har lang erfaring med svangerskapsultralyd. Vi har også moderne utstyr for å gi deg det beste og det tryggeste første møte med den lille.

Vanlige spørsmål relatert til celleprøve

Vi kan hjelpe deg med alle dine gynekologiske problemstillinger. Du trenger ikke henvisning for å komme til oss. Vi gjør utredninger, undersøkelser, skriver resepter og henvisninger.

Ønsker du en time for å snakke om alternativene dine er du hjertelig velkommen.

Har du spørsmål er du hjertelig velkommen til å kontakte oss her eller sende en e-post til post@majorstuakvinneklinikk.no

Velkommen til en hyggelig og profesjonell helsetjeneste!

Leave a Reply