Skip to main content

Aroma massasje

Aroma massasje er en type massasjebehandling som kombinerer vanlig massasje med bruk av essensielle oljer eller aromatiske planteekstrakter. Denne massasjeteknikken fokuserer på å gi avslapning, lindring av stress, forbedret velvære og stimulering av kroppens naturlige helingsprosesser. Under en aroma massasje vil massøren bruke spesifikke essensielle oljer som er valgt ut basert på individuelle behov og preferanser. Essensielle oljer er konsentrerte plantebaserte ekstrakter som har forskjellige egenskaper og dufter. Hver olje kan ha forskjellige fordeler for kropp og sinn.
Før massasjen begynner, vil du vanligvis bli bedt om å velge en eller flere oljer fra en rekke alternativer. Disse oljene blir deretter blandet med en nøytral baseolje som brukes til å påføre dem på kroppen din under massasjen.

Klassisk massasje

En klassisk massasje, også kjent som svensk massasje, er en av de mest kjente og vanlige formene for massasjebehandling. Den har til hensikt å fremme avslapning, lindre muskelspenninger, forbedre sirkulasjonen og øke generellvelvære.
Under en klassisk massasje bruker massøren forskjellige massasjeteknikker, inkludert strykninger, knaing, dyptrykk og lett tapping, på musklene og vevet i kroppen.

Dypvevsmassasje

En dypvevsmassasje er en massasjeteknikk som fokuserer på å lindre kroniske muskelspenninger og stramme områder i kroppen ved å nå de dypere lagene av musklene og bindevevet. Denne typen massasje bruker mer intense og målrettede trykkpunkter og bevegelser sammenlignet med en vanlig massasje.
Under en dypvevsmassasje bruker massøren dype, langsomme bevegelser og trykk på triggerpunkter for å løsne opp stramme muskler, redusere adhesjoner i vevet og bryte ned arrvev. Massøren bruker vanligvis sine fingre, knoker, håndflater, albuer eller til og med spesielle verktøy for å påføre det nødvendige trykket på problemområdene.

Idrettsmassasje

En idrettsmassasje, også kjent som sportsmassasje, er en spesialisert massasjeteknikk som er designet for idrettsutøvere og personer som er aktive i fysisk krevende aktiviteter. Formålet med en idrettsmassasje er å optimalisere idrettsprestasjoner, forebygge skader, lindre muskelspenninger og fremme raskere restitusjon.
Under en idrettsmassasje bruker massøren forskjellige teknikker for å lindre muskelspenninger, forbedre fleksibilitet, øke blodsirkulasjonen og redusere restitusjonstiden. Massøren kan bruke raske strykninger, knaing, dyptrykk, tverrgående friksjon, strekkøvelser og trykkpunktsmassasje, avhengig av behovene.

Gravid masassje

En gravid massasje er en spesialisert massasjebehandling som er utviklet spesielt for gravide kvinner. Den har til hensikt å gi fysisk og emosjonell lindring under svangerskapet ved å adressere de spesifikke behovene og endringene som oppstår i kroppen.
Under en gravid massasje blir kvinnen plassert i en komfortabel og sikker posisjon som kan være sideliggende, oppreist eller halvsittende, avhengig av hva som er mest behagelig. Massøren bruker spesifikke teknikker, som lette strykninger, kneading, trykkpunktsmassasje og forsiktig strekk, for å lindre muskelspenninger, redusere hevelse, forbedre sirkulasjonen og fremme generell avslapning og velvære.

Har du spørsmål er du hjertelig velkommen til å kontakte oss her eller sende en e-post til post@majorstuakvinneklinikk.no

Velkommen til en hyggelig og profesjonell helsetjeneste!

Leave a Reply